Urządzenia i Akcesoria
柠檬派
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 人份
Składniki
巧克力派皮
-
黄油 室温软化,切块140 克
-
低筋面粉250 克
-
无糖可可粉25 克
-
糖80 克
-
蛋1 颗
-
泡打粉¼ 茶匙
柠檬奶油内馅
-
糖100 克
-
柠檬皮屑 有机柠檬最佳(约1个柠檬的皮)15 克
-
黄油20 克
-
蛋2 颗
-
柠檬汁 (大约2个柠檬的汁)90 克
装饰
-
柠檬酒40 克
-
糖50 克
-
水3 汤匙
-
柠檬 有机柠檬最佳,洗净切片并晾干2 个
-
新鲜薄荷 洗净晾干8 支
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.5 g
Kalorie
1273 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny