Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40 min
Knedlíčky se salámovou náplní
50 min
Čevapčiči s tzatziki
30 min
Mleté maso
5 min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min
Vafle à la frittata
1 godz. 20 min
Boloňské špagety
30 min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5 min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1h 5min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Krůtí burger
1h 30min