Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 houska
- voda na namočení
- ½ svazku čerstvé petržele
- 130 gramů červené cibule, napůl
- 20 gramů oleje, plus na smažení
- 1 vejce
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 20 gramů hořčice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička pálivé papriky
- 150 gramů sýru čedaru, na 8 kostek
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí kuličky
25 min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1h 50min
Vafle
40min
Lososové burgery s citrónem a bylinkami s parmazánovou cuketou
30min
Mleté maso
5min
Pekanový dort
1h 30min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 Std. 10 Min
Muffiny s malinami a bílou čokoládou
45min
Karamelové donuty
4 godz.
Krůtí burger
1h 30min
Kuřecí nugety s okurkovým dipem
45min
Smažené kuře a la Kentucky
3 godz. 20 min