Urządzenia i Akcesoria
榛子酥
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz.
15 个
Składniki
馅料
-
带皮榛子200 克
-
红糖100 克
-
稀奶油(含脂量30-40%)90 克
-
肉桂粉¼ 茶匙
面团
-
牛奶220 克
-
糖20 克
-
蛋2 颗
-
2 茶匙 干酵母粉, (40克)新鲜酵母 (40克)1 块
-
低筋面粉500 克
-
盐1 小撮
-
黄油 冷冻,切薄片,2毫米150 克
糖霜
-
糖粉80 克
-
水15 克
-
1 茶匙 朗姆酒柠檬汁1 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
8 g
Kalorie
1556 kJ /
372 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食在德国
9 Przepisów
Chiny
Chiny