Urządzenia i Akcesoria
Pfannenbrot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 Stück
Składniki
-
Wasser130 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten250 g
-
Salz1 TL
-
Öl zum Braten
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
810 kJ /
193 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.5 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2016
28 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Türkische Pizza - Lahmacun
1 godz. 10 min
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 godz. 45 min
Gözleme mit Feta
1 godz.
Schoko-Wecken
2 godz.
Türkisches Fladenbrot
2 godz. 10 min
Sesamkringel - Simit
2 godz. 10 min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 godz.
Chicken Nuggets
40 min
Teigschiffchen mit Rinderhack - Etli Pide
1 godz.
Portugiesische Croissants
1 godz. 50 min
Fladenbrot - Pide
1 godz. 50 min