Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2959 kJ / 707 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 125 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwiebelbaguettes
3h
Ciabattabrötchen
1 godz. 50 min
Fladenbrot Quattro Formaggi
40 min
Laugen-Zwiebel-Käse-Brötchen
1h 40min
Dille und Feta Fladenbrot
1 Std. 20 Min
Mediterrane Fladenbrote
1h 10min
Scharfes Kräuterbrot
2h
Käse-Zwiebel-Brote
1 Std. 20 Min
Curry-Zwiebel-Baguette
3h
Gewürzbaguettes
1h 35 min
Italienisches Weißbrot
1h 10min
Knoblauch-Faltenbrot
1h 10min