Sernik baskijski Pistacjowy
Przepis utworzony przez użytkownika

Sernik baskijski Pistacjowy

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
12 porcji

Składniki

  • 700 g serka kremowego, śmietankowego, typu Philadelphia®, podzielonego na kawałki
  • 100 gram cukru
  • 6 jajek, rozm. L
  • 450 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • 60 g mąki pszennej
  • 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • ½ łyżeczki soli
  • 200 g kremu pistacjowo czekoladowego wykonanego w TM

Urządzenia i Akcesoria

TM6
TM5

Więcej

Udostępniony przez
społeczność Cookidoo®
Źródło
cookidoo.pl

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji