Boulettes de poisson

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 26 min
2 portions

Składniki

  • 20 g de pain
  • 25 g de lait
  • 200 g de courgettes en tronçons
  • 150 g de carottes en tronçons
  • 10 g d'aneth frais (ou de ciboulette, d'estragon, d'estragon, de menthe ou de persil)
  • le zeste d'un citron jaune
  • 50 g d'échalote coupée en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 10 g d'huile d'olive
  • 130 g de poisson blanc en morceaux
  • 1 jaune d'œuf
  • 1 c. à café de sel
  • 1 pincée de poivre moulu
  • huile pour huiler
  • 1630 g d'eau
  • 130 g de riz long
  • 1 cube de bouillon de légumes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1100.8 mg
Białko 21.3 g
Kalorie 2252.2 kJ / 538.3 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 66.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...