Granita ogórkowa z ginem

Granita ogórkowa z ginem

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 szklanki

Składniki

  • 75 g cukru
  • 130 g wody
  • 2 - 3 gałązki mięty, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 75 g ogórków nieobranych, pokrojonych na kawałki
  • 250 g kostek lodu (patrz wskazówka)
  • 75 g ginu
  • 10 - 15 g soku z limonki, świeżo wyciśniętego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 szklankę

Sód 7 mg
Białko 0.4 g
Kalorie 538.1 kJ / 128.6 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 20.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...