Bakt spinat & egg

Bakt spinat & egg

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 porsjoner

Składniki

  • spinat blad, frossen tint
    650 g
  • ost, hard for riving (f.eks. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    70 g
  • hvitløksfedd etter smak
    1 - 2
  • "extra virgin" oliven olje
    60 g
  • salt
    1 ¼ ts
  • hvetemel
    70 g
  • melk
    700 g
  • smør, usaltet eller saltet
    40 g
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
  • egg
    8

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 597.4 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 1310.9 kJ / 313.3 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie