Urządzenia i Akcesoria
蒸巧克力馅饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 7 godz.
16 片(蛋糕)
Składniki
巧克力蛋糕
-
黄油 防粘用
-
面粉 防粘用
-
焦糖浆130 克
-
黄油 切小块120 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
牛奶100 克
-
白砂糖120 克
-
低筋面粉120 克
-
可可粉30 克
-
泡打粉1 ½ 茶匙
果馅饼
-
炼乳200 克
-
淡奶340 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)4 颗
-
奶油乳酪 切块,室温软化110 克
-
水1300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Sód
156.8 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
30.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
聚会
38 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6hod. 45min.
老北京奶酪
2hod. 45min.
番薯糖水
40min.
酒酿水波蛋
25min.
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Žádné hodnocení
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Žádné hodnocení
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Žádné hodnocení
血橙配金巴利布丁
Žádné hodnocení
橙汁糖浆梨
Žádné hodnocení
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Žádné hodnocení
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Žádné hodnocení
莓馅土豆饺子配香草酱
Žádné hodnocení