Urządzenia i Akcesoria
螺旋梨丝巧克力碗
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 人份
Składniki
-
黑巧克力 切成小块150 克
-
鲜奶500 克
-
糖170 克
-
玉米粉 (淀粉)20 克
-
蛋2 个
-
鲜奶油200 克
-
梨子 去皮,切成适合进料管的块150 克
-
柠檬汁150 克
-
水250 克
-
肉桂棒1 支
-
夏威夷果仁 切碎50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
85.8 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2274.5 kJ /
543.6 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6 godz. 45 min
老北京奶酪
2 godz. 45 min
番薯糖水
40 min
酒酿水波蛋
25 min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Brak ocen
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Brak ocen
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Brak ocen
血橙配金巴利布丁
Brak ocen
橙汁糖浆梨
Brak ocen
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Brak ocen
蒸巧克力馅饼
Brak ocen
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Brak ocen