酥炸螺旋苹果饼

酥炸螺旋苹果饼

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 人份

Składniki

  • 青苹果 去皮,去茎,去尾,切成适合进料管的块
    2 个
    2 个 苹果, ,如粉红佳人、蜜脆、嘎拉或富士,去皮、去茎、去尾,切成适合进料管的块状
  • 面粉
    100 克
  • 30 克
  • 发粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • 豆蔻粉 (可省略)
    ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 苹果酱 无糖
    220 克
  • 食油 煎炸
    450 克
  • 肉桂糖 洒粉用(参考贴士)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 142.1 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 2429.9 kJ / 580.8 kcal
Tłuszcz 56.5 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie