Urządzenia i Akcesoria
番茄西兰花鳕鱼烩饭(13-24月龄)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
番茄 切丁50 克
-
芥兰 切丁25 克
-
藜麦、白色10 克
-
米 选择胚芽米30 克
-
盐 约小撮1 克
-
水230 克
-
鳕鱼排 无刺,切小块40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
37.4 mg
Białko
10.3 g
Kalorie
655 kJ /
156.6 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
26.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny