Urządzenia i Akcesoria
早餐(土豆芝士鸡肉酱贝果、车厘子酸奶果昔和哈佛蔬菜汤)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
樱桃 ,选用车厘子,去核50 克
-
酸奶 ,无糖酸奶100 克
-
脱脂牛奶100 克
-
橄榄油6 克
-
土豆 ,去皮,切约1厘米丁50 克
-
甜椒 ,切丁15 克
-
鸡胸肉 ,切丁20 克
-
番茄沙司10 克
-
新鲜百里香 ,取叶子1 小撮
-
水280 克
-
面包 ,选用贝果面包1 个
-
马苏里拉奶酪15 克
-
白洋葱 ,切约2厘米小块15 克
-
胡萝卜 ,切约2厘米小块30 克
-
南瓜 ,去皮,切约2厘米块30 克
-
卷心菜 ,切小块30 克
-
盐1 克
-
欧芹叶 ,切碎装饰用适量
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
457.3 kcal /
1913.2 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
16.4 g
Węglowodany
61.1 g
Błonnik
9.1 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Sód
875 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

营养月子餐
21 Przepisów
Chiny
Chiny