Urządzenia i Akcesoria
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 Portionen
Składniki
-
Cookies nach Geschmack100 - 200 g
-
Butterschmalz20 g
-
Birnen (mit festem Fleisch, z. B. Corella, Williams), in Stücken (2 cm)400 g
-
Zucker50 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Sahnesteif½ TL
-
Mascarpone200 g
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zimt½ TL
-
Honig20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
200 mg
Białko
4 g
Kalorie
1446 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dein Eis
5 min
Schweinemedaillons mit Spargel-Möhren-Rahmgemüse
1 godz.
Blaubeer-Cheesecake
8 godz. 20 min
Eier-Schicht-Salat
40 min
Himbeer-Törtchen
2 godz. 40 min
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Karamellkeks-Pudding
20 min
Käse-Erbsen-Nudeln
40 min
Schnelles Haselnuss-Dessert
15 min
Solero-Dessert
30 min
Cookie-Mascarpone-Dessert mit Weintrauben
30 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min