
Urządzenia i Akcesoria
晚餐(滑口千张、清蒸大闸蟹、杭白菜和补气猪肝汤)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 人份
Składniki
-
生抽10 克
-
麻油5 克
-
水 ,蒸煮用600 克
-
猪肝 ,切片20 克
-
枸杞 ,约10颗3 克
-
当归 ,可省略1 小片
-
姜5 克
-
盐 ,约1小撮2 克
-
水 ,蒸汤用160 克
-
新鲜香菇 ,切片15 克
-
小白菜 ,杭白菜180 克
-
大闸蟹 ,选择约120克/只1 只
-
油5 克
-
水10 克
-
甜椒 ,切丝50 克
-
千张 ,切丝50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
577 kcal /
1351.5 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
41.7 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
1327.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

轻松瘦身餐 第一辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny