Urządzenia i Akcesoria
Mákos és rozmaringos ropogós lapkenyér
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 szelet
Składniki
-
parmezán darabokra vágva (3 cm)80 g
-
rozmaring, friss csak a levelek4 ág
-
búzaszem300 g
-
mák50 g
-
tej250 g
-
vaj, sózott vagy sózatlan (tehéntejből) darabokra vágva40 g
-
só, finom szemű½ - 1 tk
-
fekete bors½ tk
-
kardamom, őrölt1 tk
-
búzaliszt szóráshoz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 szelet
Białko
3 g
Kalorie
314 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gasztroajándékok
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ötmagos kenyér
1 godz. 50 min
Könnyű briós
1 godz. 50 min
Töltött alap kenyér
Brak ocen
Mediterrán kenyér
5 godz. 20 min
Magos szójakenyér
Brak ocen
Gluténmentes bagel
Brak ocen
Articsókás Alfredo szósz
45 min
Citromos nyuszizsemlék
Brak ocen
Húsvéti tojásfészek kenyértésztából
Brak ocen
Forró zsemlék
Brak ocen
Sonkás-sajtos falatok
35 min
Fahéjas csigák
3 godz. 45 min