Urządzenia i Akcesoria
泡芙塔
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 10 godz.
16 人份
Składniki
泡芙
-
水300 克
-
黄油 切小块160 克
-
盐½ 茶匙
-
细砂糖20 克
-
低筋面粉240 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)6 - 7 颗
橙子蛋奶酱
-
细砂糖140 克
-
橙皮 约2个橙子2 颗
-
牛奶1000 克
-
玉米淀粉100 克
-
鸡蛋 (63-73克)4 颗
-
蛋黄4 颗
黑巧克力酱
-
黑巧克力 切小块500 克
组合
-
糖粉 装饰用适量
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
163 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2041.2 kJ /
487.9 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
47.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
世界
34 Przepisy
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
奶油冰棍
6h 45min
老北京奶酪
2h 45min
番薯糖水
40min
酒酿水波蛋
25min
“漂浮岛”白巧克力玫瑰牛奶
Pas d’évaluation
香草白葡萄酒梨配杏仁碎
Pas d’évaluation
夸克奶酪丸子配莓果果酱
Pas d’évaluation
血橙配金巴利布丁
Pas d’évaluation
橙汁糖浆梨
Pas d’évaluation
焦糖洋葱奶酪蛋饼三明治
Pas d’évaluation
蒸巧克力馅饼
Pas d’évaluation
蓝莓蛋糕配奶酪糖霜和柠檬冻
Pas d’évaluation