甜辣樱桃蛋糕

甜辣樱桃蛋糕

Brak ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 片(蛋糕)

Składniki

辣蛋糕
  • 去皮
    20 克
  • 低筋面粉
    300 克
  • 泡打粉
    16 克
  • 小苏打 食用小苏打
    ½ 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 丁香粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 1 小撮
  • 去核李子干
    250 克
  • 300 克
  • 白兰地
    50 克
  • 黄油 室温,切块
    200 克
  • 白砂糖
    200 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    3 颗
奶酪內馅
  • 奶油乳酪 切小块,室温软化
    300 克
  • 稀奶油,含脂肪量35%
    300 克
  • 白砂糖
    100 克
  • 可可粉
    15 克
黄油糖霜
  • 白砂糖
    80 克
  • 黄油 室温,切块
    230 克
  • 牛奶
    80 克
  • 塔巴斯科辣椒酱
    2 克
  • 可可粉
    15 克
组合
  • 新鲜红辣椒 切碎,装饰用
  • 开心果果仁碎 装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)

Sód 299.2 mg
Białko 7.6 g
Kalorie 3059 kJ / 731 kcal
Tłuszcz 48.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 29.8 g
Węglowodany 68.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie