Urządzenia i Akcesoria
甜辣樱桃蛋糕
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
12 片(蛋糕)
Składniki
辣蛋糕
-
姜 去皮20 克
-
低筋面粉300 克
-
泡打粉16 克
-
小苏打 食用小苏打½ 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
丁香粉1 小撮
-
豆蔻粉1 小撮
-
盐1 小撮
-
去核李子干250 克
-
水300 克
-
白兰地50 克
-
黄油 室温,切块200 克
-
白砂糖200 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)3 颗
奶酪內馅
-
奶油乳酪 切小块,室温软化300 克
-
稀奶油,含脂肪量35%300 克
-
白砂糖100 克
-
可可粉15 克
黄油糖霜
-
白砂糖80 克
-
黄油 室温,切块230 克
-
牛奶80 克
-
塔巴斯科辣椒酱2 克
-
可可粉15 克
组合
-
新鲜红辣椒 切碎,装饰用
-
开心果果仁碎 装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Sód
299.2 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
3059 kJ /
731 kcal
Tłuszcz
48.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
29.8 g
Węglowodany
68.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜辣滋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
巧克力棒棒糖蛋糕
45 min
黄油年糕
Brak ocen
蒸肉桂卷
Brak ocen
椰子燕麦饼干
Brak ocen
圣诞咖啡饼干
Brak ocen
提拉米苏饼干
1 godz.
咖啡树根蛋糕
10 godz.
芒果树根蛋糕
10 godz. 40 min
香草巧克力姜饼人
35 min
焦糖夹心苹果姜饼人
Brak ocen
圣诞姜饼屋
Brak ocen
开心果马卡龙
2 godz. 30 min