桃子奶冻
TM6

桃子奶冻

(Brak ocen)

Składniki

  • 3 片 鱼胶片
  • 适量 冷水 ,浸泡用
  • 300 克 稀奶油(含脂量30-40%)
  • 200 克 牛奶
  • 60 克 白砂糖
  • 200 克 桃子 ,切约1厘米丁
  • 40 克 细砂糖
  • 20 克 黄油
  • 5 克 鲜榨柠檬汁
  • 2 汤匙 开心果果仁碎
    lub 2 汤匙 山核桃仁
  • 2 枝 薄荷叶

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1974 kJ / 471 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
36.6 g
Tłuszcz
35.4 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Błonnik
1.2 g
Sód
56.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy