Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 片 鱼胶片
- 适量 冷水 ,浸泡用
- 300 克 稀奶油(含脂量30-40%)
- 200 克 牛奶
- 60 克 白砂糖
- 200 克 桃子 ,切约1厘米丁
- 40 克 细砂糖
- 20 克 黄油
- 5 克 鲜榨柠檬汁
-
2
汤匙 开心果果仁碎
lub 2 汤匙 山核桃仁 - 2 枝 薄荷叶
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1974 kJ / 471 kcal
- Białko
- 5.4 g
- Węglowodany
- 36.6 g
- Tłuszcz
- 35.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 21.1 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 56.7 mg