Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 5 克 干酵母粉
- 240 克 水
- 3 克 白砂糖 ,约½茶匙
- 300 克 中筋面粉
- 3 克 盐 ,约½茶匙
- 20 克 菜籽油
组合
- 200 克 猪肉肉糜
- 5 克 蚝油
- 10 克 料酒
- 30 克 水
- 5 克 生抽
- 2 茶匙 花椒粉
- 3 克 盐 ,约1/2茶匙
- 3 克 糖 ,约1/2茶匙
- 40 克 葱 ,切葱花
- 适量 菜籽油 ,煎制用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 1309.1 kJ / 312.9 kcal
- Białko
- 11.4 g
- Węglowodany
- 40.5 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 463.5 mg