蟹柳蛋卷饼
TM6 TM5

蟹柳蛋卷饼

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 70 克 稀奶油
  • 1 - 2 克 盐 ,约1/4茶匙
  • 1 小撮 现磨黑胡椒粉
  • 80 克 蟹肉棒 ,撕成丝
  • 20 克 油
  • 2 张 墨西哥卷饼皮
  • 适量 马苏里拉乳酪 ,根据个人口味调节
  • 适量 油 ,煎制用

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1857.2 kJ / 443.9 kcal
Białko
15.4 g
Węglowodany
20.1 g
Tłuszcz
34 g
Tłuszcz nasycony
13.1 g
Błonnik
1.7 g
Sód
520.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy