Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 120 克 牛奶
- 3 克 干酵母粉 ,约1茶匙
- 25 克 白砂糖
- 25 克 油
- 75 克 熟香蕉,甜度较高 ,切片
- 260 克 高筋面粉
- 1 小撮 盐
黑糖肉桂馅
- 40 克 无盐黄油
- 100 克 黑糖
- 1 - 2 克 肉桂粉 ,约1茶匙
- 1 小撮 盐
组合
- 适量 面粉 ,防粘用
- 1 颗 鸡蛋(每颗约53-63克) 打散
- 1 - 2 汤匙 黄砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1162.9 kJ / 277.9 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 44.6 g
- Tłuszcz
- 8.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 112.3 mg