Urządzenia i Akcesoria
焦糖流心贝贝
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz.
10 个
Składniki
焦糖酱
-
白砂糖250 克
-
稀奶油 含脂量最低30%70 克
-
水30 克
-
柠檬汁5 克
-
无盐黄油 冷藏的一整块(约6厘米×4厘米×1厘米)30 克
-
稀奶油130 - 180 克
贝贝蛋糕
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
油 无味的,如葵花籽油、玉米油等20 克
-
牛奶35 克
-
低筋面粉40 克
-
白砂糖35 克
-
玉米淀粉15 克
组合
-
稀奶油200 克
-
白砂糖15 克
-
糖粉 装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
18.8 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
1354.1 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
35.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2024
25 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
早餐(红油米线、芒果奶昔、溏心蛋)
20 Min
夏威夷果巧克力饼干
Keine Bewertungen
鸡肉丸通心粉配苹果甜点
Keine Bewertungen
三文鱼块配胡萝卜
Keine Bewertungen
苹果丝挞
Keine Bewertungen
豆乳味噌猪肉饺
Keine Bewertungen
黄瓜色拉配莳萝酸奶油(TM6)
10 Min
法棍叉烧三明治/叉烧饭/叉烧汤面
Keine Bewertungen
小羊排配花椰菜泥(产后)
Keine Bewertungen
红莓果酱油醋汁
5 Min
海鲜腌酱
Keine Bewertungen
sous-vide慢煮椰香风味香蕉(真空密封机版)
45 Min