Kirsebær og fersken brød

Kirsebær og fersken brød

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 portioner

Składniki

  • smør blødgjort og skåret i stykker, plus ekstra til at smøre
    150 g
  • sukker, hvid
    150 g
  • æg
    2
  • hvedemel
    250 g
  • bagepulver
    2 tsk
  • yoghurt naturel
    200 g
  • havsalt
    2 knivspids
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    2 tsk
  • kirsebær, friske udhulet
    200 g
  • mandler, flager (valgfri)
    1 spsk
  • fersken sten fjernet og 1 i tynde skiver
    1
  • cremet abrikosmarmelade blødgjort til glasur

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 120 mg
Białko 5 g
Kalorie 1312 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie