Urządzenia i Akcesoria
Kirsebær og fersken brød
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
10 portioner
Składniki
-
smør blødgjort og skåret i stykker, plus ekstra til at smøre150 g
-
sukker, hvid150 g
-
æg2
-
hvedemel250 g
-
bagepulver2 tsk
-
yoghurt naturel200 g
-
havsalt2 knivspids
-
vaniljeekstrakt, naturlig2 tsk
-
kirsebær, friske udhulet200 g
-
mandler, flager (valgfri)1 spsk
-
fersken sten fjernet og 1 i tynde skiver1
-
cremet abrikosmarmelade blødgjort til glasur
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
120 mg
Białko
5 g
Kalorie
1312 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Australsk sommer
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen