
Urządzenia i Akcesoria
Græskarkage med kokus og appelsin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
12 skiver
Składniki
-
appelsin revet skal1
-
vand400 g
-
frisk græskar i tern (ca. 2 cm)300 g
-
smør til smøring
-
smør blød100 g
-
sukker, hvid120 g
-
fintmalet kokosmel100 g
-
store æg3
-
kanel, stødt1 tsk
-
muskatnød, stødt1 tsk
-
selvhævende mel100 g
-
bagepulver1 tsk
-
flormelis til drys
Wartości odżywcze na 1 skive
Kalorie
215 kcal /
905 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
55 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
4 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen