Urządzenia i Akcesoria
Krydret butternut squash brioche pudding
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
8 portioner
Składniki
-
butternut squash skrællet, skåret i stykker (2 cm)400 g
-
vand250 g
-
smør til smøring
-
brioche skåret i skiver (ca. 12 skiver)370 g
-
sultana rosiner100 g
-
sødmælk480 g
-
sukker, hvid50 g
-
æg, stort2
-
kanel, stødt1 tsk
-
kardemomme, stødt½ tsk
-
muskatnød, stødt1 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
1333 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookies med chokoladestykker
50 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen