Pandan chiffon kage

Pandan chiffon kage

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
12 portioner

Składniki

Pandanjuice
  • pandanblad (se tip)
    100 g
  • kokosvand
    250 g
Kage
  • sukker, hvid
    220 g
  • æg adskilt
    7
  • vindruekerneolie (se tip)
    200 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 tsk
  • selvhævende mel
    280 g
  • majsmel
    20 g
  • cream of tartar
    1 knivspids
  • salt
    1 knivspids

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 252 mg
Białko 7 g
Kalorie 1483 kJ / 353 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie