Eple- og reddikjuice

Eple- og reddikjuice

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 glass

Składniki

  • epler (hvilken som helst type) uten kjerne og delt i fire
    260 g
  • reddiker røde, topp og blader fjernet
    200 g
  • tomater halvert
    200 g
  • flatbladet persille, fersk bare blader
    2 kvister
  • sitronsaft
    80 g
  • eplejuice, alle typer avkjølt, (uten tilsatt sukker)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 glass

Kalorie 82.8 kcal / 352.8 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie