炸苹果卷配香草奶油汁
TM6

炸苹果卷配香草奶油汁

(Brak ocen)

Składniki

  • 1 支 香草豆荚
  • 500 克 牛奶
  • 2 颗 蛋黄
  • 20 克 玉米淀粉
  • 2 小撮 盐
  • 60 克 白砂糖
  • 150 克 面粉
  • 140 克 苹果酒,无糖
  • 15 克 葵花籽油
  • 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
  • 400 克 苹果(任何品种) ,一切四,去芯
  • 200 克 油炸用蔬菜油
  • 50 克 综合新鲜莓果
  • 5 克 糖粉

Wartości odżywcze
na 6 人份
Kalorie
14872.3 kJ / 3554.6 kcal
Białko
50.5 g
Węglowodany
285.5 g
Tłuszcz
250.9 g
Tłuszcz nasycony
33.1 g
Błonnik
15.1 g
Sód
711.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy