Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 - 450 克 西葫芦 ,切成能放入进料口的宽度
- 200 - 250 克 红薯 ,去皮,切成能放入进料口的宽度
- ½ 茶匙 盐 ,腌制用
- 3 汤匙 橄榄油
- 80 克 洋葱 ,一切二
- 2 枝 新鲜罗勒 ,取叶
- 100 克 蘑菇 ,切片
- 10 克 橄榄油
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 适量 哈里萨辣酱 ,调味用
- 适量 盐 ,调味用
- 适量 黑胡椒粉 ,调味用
- 新鲜罗勒 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1085.4 kJ / 259.4 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 17.6 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 402.8 mg