Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
面团
- 6 克 干酵母粉 ,约1茶匙
- 10 克 白砂糖
- 170 克 水 (见要诀)
- 300 克 中筋面粉
内馅
- 600 克 白萝卜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
- 2 茶匙 盐
- 100 克 猪肉肉糜
- 20 克 油
- 20 克 料酒
- 2 克 白砂糖 ,约½茶匙
- 5 克 蚝油
- 10 克 生抽
- 10 克 葱 ,切末
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 517 kJ / 123.6 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 18.5 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 441.9 mg