
Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelsuppe med topping
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
løg skåret i stykker55 gram
-
fed hvidløg1
-
ekstra jomfruolivenolie15 gram
-
kartofler, melede skrællet og skåret i terninger170 gram
-
kogt vand, fra grøntsager280 gram
-
salt efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt efter smag1 knivspids
-
bacon, i skiver55 gram
-
sødmælk30 gram
-
creme fraiche (opcjonalnie) til servering, efter smag1 spsk
-
revet cheddar2 spsk
-
forårsløg (opcjonalnie) hakket til servering
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2541 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
43 g
Węglowodany
39 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
1133 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
45 Min
50 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen
35 Min
Keine Bewertungen
Keine Bewertungen