Urządzenia i Akcesoria
Normandisk æbleflan
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portioner
Składniki
Mørdej
-
hvedemel220 g
-
smør afkølet, i tern170 g
-
havsalt1 knivspids
-
æggeblomme1
-
vand afkølet45 g
Tærtefyld
-
citron tynde skaller fra halvdelen og saft af hele citronen1
-
sukker50 g
-
æbler skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet450 g
-
æbler, søde skrællet, delt i kvarte, kerner fjernet400 g
-
sirup50 - 60 g
-
citron friskpresset juice1
-
gelepulver, sødet, med citronsmag60 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3 g
Kalorie
1257 kJ /
301 kcal
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Æbler
7 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen
Vandbakkelser med brombærcreme
Brak ocen