Urządzenia i Akcesoria
Brunede kyllingterninger
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g
Składniki
-
olivenoljevegetabilsk olje20 g
-
20 g løk, gul, delt i terningerhvitløksfedd1
-
kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerullkyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
167 mg
Białko
59 g
Kalorie
1878 kJ /
449 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kokosnøttmelk
5 λεπτ.
Mandelmelk
1ωρ. 5 λεπτ.
Tahini
Καμία βαθμολογία
Majones uten egg
Καμία βαθμολογία
Wakame gomasio
Καμία βαθμολογία
Basilikumolje
Καμία βαθμολογία
Grunnleggende grønnsakskraft
Καμία βαθμολογία
Cashew rømme
Καμία βαθμολογία
Harissa
Καμία βαθμολογία
Nøttesmør
10 λεπτ.
Karamellisering 400-500 g løk
Καμία βαθμολογία
Stekt grønnsaksblanding
Καμία βαθμολογία