Brunede kyllingterninger

Brunede kyllingterninger

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • vegetabilsk olje
    20 g
    olivenolje
  • hvitløksfedd
    1
    20 g løk, gul, delt i terninger
  • kyllinglår, uten skinn, uten bein i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull
    250 g
    kyllingbryst, uten skinn og bein, i terninger (3 cm), klappet tørre med tørkerull

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 167 mg
Białko 59 g
Kalorie 1878 kJ / 449 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie