Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 核桃仁
- 40 克 榛子
- 30 克 花生仁
- 10 克 黄油
-
150
克 杏桃 ,切片(约1厘米)
lub 50 克 杏干 ,切小粒(约0.5 厘米) - 1 颗 蒜头
- 60 克 洋葱
- 15 克 橄榄油
- 80 克 培根丁
- 400 克 新鲜四季豆
- 30 克 鲜榨柠檬汁
- 1 茶匙 新鲜综合香草 例如欧芹、百里香
- 2 - 3 小撮 盐
- 40 克 帕玛森奶酪 ,切成薄片
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 31.5 g
- Tłuszcz
- 33.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 9.6 g
- Sód
- 378 mg