Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 235 克 鳳梨 ,約半顆,切丁
- 2 顆 蘋果 ,切丁
- 1200 克 水
- 5 克 乾艾草
- 45 克 糖
- 20 克 檸檬汁 ,或金桔汁
-
200
克 冰塊
lub 氣泡水 - ½ 顆 檸檬 ,切片
- 水果 ,切片或切丁,裝飾用 (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 558.6 kJ / 133.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 34.9 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 10 mg