Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 鸡 ,去头去尾,洗净
- 适量 饮用水 ,冷却用
- 800 克 水
- 30 克 料酒
- 10 克 盐
- 2 根 葱
- 3 片 姜
- 50 克 花雕酒
- 10 克 白酒
- 1000 克 香糟卤
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3625.2 kJ / 866.5 kcal
- Białko
- 55.3 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 53.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1579 mg