Urządzenia i Akcesoria
Potatisbullar med spenat
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
10 stycken
Składniki
-
fast potatis skalad, i bitar (2-3 cm)500 g
-
lök i halvor170 g
-
ägg2
-
havregryn, fina30 g
-
salt1 ½ tesked
-
malen muskot2 nypor
-
vitlöksklyfta1
-
fryst bladspenat upptinad, avrunnen (ca 350 g efter tömning)450 g
-
malen peppar3 nypor
-
olja30 g
-
klarnat smör3 matskedar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bit
Sód
574.9 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
587.8 kJ /
140.5 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
14.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Köket
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Stjärnpizza
Brak ocen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Gratinerad pilgrimsmussla
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Fyllda ägg
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Nötig Quinoasallad
Brak ocen
Snabb Regnbågssallad
10 min
Vårig grapefruktsallad
30 min
Fänkålssallad
Brak ocen
Citrongräs- och biffsallad
Brak ocen
Sushimunkar
Brak ocen