Urządzenia i Akcesoria
Chokoladekaramelbarer med valnødder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 portioner
Składniki
Valnødder
-
valnødder plus ekstra til dekoration100 g
Dej
-
smør i tern200 g
-
bagehvedemel350 g
-
sukker100 g
-
æggeblommer fra mellemstore æg2
-
fløde, cirka 48 %1 spsk
Chokoladelag
-
mørk chokolade små stykker eller callets200 g
-
smør i tern50 g
-
fløde, cirka 48 %130 g
-
kondenseret mælk, sødet400 g
-
mandler, med skind50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.1 g
Kalorie
2158 kJ /
516 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Alt til påske
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cookies med chokoladestykker
50 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Tiramisukage
Brak ocen
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen