Chokoladekaramelbarer med valnødder

Chokoladekaramelbarer med valnødder

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
15 portioner

Składniki

Valnødder
  • valnødder plus ekstra til dekoration
    100 g
Dej
  • smør i tern
    200 g
  • bagehvedemel
    350 g
  • sukker
    100 g
  • æggeblommer fra mellemstore æg
    2
  • fløde, cirka 48 %
    1 spsk
Chokoladelag
  • mørk chokolade små stykker eller callets
    200 g
  • smør i tern
    50 g
  • fløde, cirka 48 %
    130 g
  • kondenseret mælk, sødet
    400 g
  • mandler, med skind
    50 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 8.1 g
Kalorie 2158 kJ / 516 kcal
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 45.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie