Mini cupcakes med påskeæg

Mini cupcakes med påskeæg

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stykker

Składniki

Frosting
  • fløde, cirka 48 %
    150 g
  • flødeost
    175 g
  • flormelis
    90 g
  • citron fintrevet skal og 15 g juice
    2
  • vaniljesukker
    ¼ tsk
Cupcakes
  • mandler, uden skind
    100 g
  • gulerødder skåret i stykker
    100 g
  • smør blødt
    130 g
  • farin
    130 g
  • vaniljesukker
    1 tsk
  • havsalt
    1 knivspids
  • citron kun fintrevet skal
    2
  • æg, medium
    2
  • hvedemel
    150 g
  • bagepulver
    1 tsk
  • små chokolade påskeæg
    36

Wartości odżywcze na 1 stykke

Kalorie 425 kcal / 1780 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 35.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie