
Urządzenia i Akcesoria
Mini cupcakes med påskeæg
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stykker
Składniki
Frosting
-
fløde, cirka 48 %150 g
-
flødeost175 g
-
flormelis90 g
-
citron fintrevet skal og 15 g juice2
-
vaniljesukker¼ tsk
Cupcakes
-
mandler, uden skind100 g
-
gulerødder skåret i stykker100 g
-
smør blødt130 g
-
farin130 g
-
vaniljesukker1 tsk
-
havsalt1 knivspids
-
citron kun fintrevet skal2
-
æg, medium2
-
hvedemel150 g
-
bagepulver1 tsk
-
små chokolade påskeæg36
Wartości odżywcze na 1 stykke
Kalorie
425 kcal /
1780 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
29.2 g
Węglowodany
35.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Alt til påske
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
4 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen