Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 榛子
- 50 克 夏威夷果
- 300 克 酸奶
- 30 克 炼乳
- 10 克 柠檬汁
- 3 克 海盐
- 200 克 草莓
- 200 克 芒果 ,取肉,切成能放入进料口的大小
- 200 克 香蕉 ,取肉,切成能放入进料口的大小
- 200 克 火龙果 ,取肉,切成能放入进料口的大小
- 200 克 新鲜菠萝 ,取肉,切成能放入进料口的大小
- 200 克 猕猴桃 ,取肉,切成能放入进料口的大小
- 12 张 越南春卷皮
- 矿泉水 ,浸泡软化用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1698.5 kJ / 406.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 6.1 g
- Sód
- 291.4 mg