
Urządzenia i Akcesoria
Kage med nektarin, jordbær og polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portioner
Składniki
-
smør i tern, plus ekstra til smøring125 g
-
lys rørsukker250 g
-
græsk yoghurt60 g
-
citron kun skal og 30 g juice1
-
havsalt½ tsk
-
bagepulver1 tsk
-
mandelmel200 g
-
polentamel200 g
-
æg, medium3
-
jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
creme fraiche 38 % til servering150 g
Wartości odżywcze na 8 portion
Kalorie
623 kcal /
2605 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
55 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
1 godz. 50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
4 godz.