Urządzenia i Akcesoria
Kage med nektarin, jordbær og polenta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portioner
Składniki
-
smør i tern, plus ekstra til smøring125 g
-
lys rørsukker250 g
-
græsk yoghurt60 g
-
citron kun skal og 30 g juice1
-
havsalt½ tsk
-
bagepulver1 tsk
-
mandelmel200 g
-
polentamel200 g
-
æg, medium3
-
jordbær afskallet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
nektarin udstenet, 50 g skåret i tern (0,5 cm), 50 g fint skåret100 g
-
creme fraiche 38 % til servering150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 portion
Białko
11.8 g
Kalorie
2605 kJ /
623 kcal
Tłuszcz
38.8 g
Węglowodany
56.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banan- og chokolademuffins
30 min
Kaffesmåkager
Brak ocen
Tiramisusmåkager
Brak ocen
Vaniljefigurer med chokolade
40 min
Æble-ingefærfigurer
Brak ocen
Kokossnitter med hindbær og chokolade
4 godz.
Hyldeblomstkage med lime
Brak ocen
Tærte med makroner og bær
Brak ocen
Birkes-bærkage
Brak ocen
Blåbærsnegle
Brak ocen
Brombærtærte
Brak ocen
Små ribskager med crumble
Brak ocen