
Urządzenia i Akcesoria
Tarteletter med fersken og lavendel
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portioner
Składniki
-
hvedemel plus ekstra til afstøvning150 g
-
smør i tern75 g
-
vand50 g
-
havsalt1 knivspids
-
mandelmel40 g
-
lys rørsukker20 g
-
ferskner skåret i skiver (1 cm) (ca. 100 g)2 - 3
-
honning lavendel infuseret (1 spsk)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
153 kcal /
639 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Węglowodany
16.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
55 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
1 godz. 50 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
4 godz.