Tarteletter med fersken og lavendel

Tarteletter med fersken og lavendel

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 portioner

Składniki

  • hvedemel plus ekstra til afstøvning
    150 g
  • smør i tern
    75 g
  • vand
    50 g
  • havsalt
    1 knivspids
  • mandelmel
    40 g
  • lys rørsukker
    20 g
  • ferskner skåret i skiver (1 cm) (ca. 100 g)
    2 - 3
  • honning lavendel infuseret (1 spsk)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 153 kcal / 639 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 16.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie