Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g ulei de măsline
- 450 g ceapă roșie, jumătăți
- 80 g cuburi de bacon
-
1
linguriță cu vârf concentrat pastă de pui
lub 1 cub de concentrat de pui (pentru 0,5 l), fărâmițat - ½ lingură rasă ierburi de Provence, uscate
- 200 g vin roșu
- 100 g apă
- 500 g cartofi făinoși, cu coajă, tăiați în cuburi (3 cm)
- 4 - 5 pulpe de pui dezosate, fără piele (aprox. 550 g)
- 250 g ciuperci proaspete, sferturi
- 1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat, pentru ornat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pui cu lămâie, cușcuș și sos tzatziki
30 min
Spaghete cu pui, busuioc și ardei roșii copți
35 min
Carne de vită în sânge, gătită sous-vide, cu sos Béarnaise
Brak ocen
Pui mediteranean cu bulgur
50min
Cotlete de miel marinate, cu sos de porumb
Brak ocen
Koftas din carne de vită cu iaurt cu șofran
1 godz. 20 min
Cartofi cu Bacon
2h 15min
Pui marocan cu cușcuș
1h 5min
Pui cu orez și sos coreean barbecue
45 min
Paste cu legume
45 min
Salată thailandeză crocantă cu arahide
30 min
Gulaș tradițional austriac, din carne de vită
4h