
Urządzenia i Akcesoria
排毒水 (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
小黃瓜 ,洗淨,去除頭尾200 克
-
黃檸檬 ,直徑小於6公分,或對半縱切200 克
-
葡萄柚 (任一種類) ,只取果肉,去除白皮1 顆
-
柳橙 ,只取果肉,去除白皮1 顆
-
薑 ,去皮,切片30 克
-
新鮮薄荷葉10 片 (葉片)
-
水1500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
63 kcal /
263.7 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
0.4 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
18.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan