![西葫芦丝鸡蛋饼(TM5) 西葫芦丝鸡蛋饼(TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7957e9e843cba386d6ec98d7d2062c9d/Derivates/4887a1896fdcd331ae0a67d5ff4256474a7edccb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 西葫芦 ,切段,可以横向放入进料口的大小
- 150 克 胡萝卜 ,去皮切段,可以横向放入进料口的大小
- 800 克 水
- 2 颗 鸡蛋 (63-73克)
- 50 克 低筋面粉
- ½ 茶匙 盐 约2-3克
- 适量 油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 356.3 kJ / 85.3 kcal
- Białko
- 2.1 g
- Węglowodany
- 16.1 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 148.2 mg