Urządzenia i Akcesoria
Pizza Margherita
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portioner
Składniki
Pizzadeg
-
extra virgin olivolja plus extra för smörjning45 g
-
vatten rumstempererat330 g
-
1 ½ tsk maltextraktsocker1 ½ tsk
-
3 tsk torrjäst, (12 g)färsk jäst smulad30 g
-
vetemjöl special600 g
-
salt1 ½ tsk
Margherita-topping
-
mozzarella i bitar300 g
-
konserverade hackade tomater400 g
-
salt efter smak2 - 4 nypor
-
extra virgin olivolja2 msk
-
färska basilikablad rivna i strimlor14 - 22
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
664.9 mg
Białko
17.3 g
Kalorie
1785.6 kJ /
426.8 kcal
Tłuszcz
16.1 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Olivbrödpinnar
Brak ocen
Potatis- & ostsnittar
2 godz.
Kexstjärnor med topping
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Pumpapaj
Brak ocen
Pumpa- & spenatpaj
Brak ocen
Paj på pumpa, fetaost och karamelliserad lök
Brak ocen
Grönsaks- & hasselnötsmuffins
Brak ocen
Ostiga Grönsaksbars
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Sötpotatispizza
Brak ocen