Bakt spinat & egg

Bakt spinat & egg

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjon

Składniki

  • spinat blad, frossen tint
    350 g
  • ost, hard for riving (f.eks. Gruyère, Cheddar, Parmesan)
    40 g
  • hvitløksfedd
    1
  • "extra virgin" oliven olje
    30 g
  • salt
    ½ ts
  • hvetemel
    30 g
  • melk
    300 g
  • smør, usaltet eller saltet
    20 g
  • muskatnøtt, malt
    1 klype
  • malt svart pepper
    1 klype
  • egg
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 531.4 mg
Białko 14.4 g
Kalorie 1287.7 kJ / 307.8 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Węglowodany 13.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie