Urządzenia i Akcesoria
Bakt spinat & egg
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsjon
Składniki
-
spinat blad, frossen tint350 g
-
ost, hard for riving (f.eks. Gruyère, Cheddar, Parmesan)40 g
-
hvitløksfedd1
-
"extra virgin" oliven olje30 g
-
salt½ ts
-
hvetemel30 g
-
melk300 g
-
smør, usaltet eller saltet20 g
-
muskatnøtt, malt1 klype
-
malt svart pepper1 klype
-
egg4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
531.4 mg
Białko
14.4 g
Kalorie
1287.7 kJ /
307.8 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
8.9 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen