Masak Lambat Bit

Masak Lambat Bit

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porsi

Składniki

Mengupas
  • ubi bit merah dibelah dua (lebar sekitar 5 cm)
    800 g
  • air
    600 g
Memasak Bit
  • air (tidak lebih tinggi dari tingkat pengisian maksimal 2,2 l)
    995 g
  • garam sesuai selera
    ½ sdt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 628.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie